Wat zeggen anderen?

Oprecht geïnteresseerd, betrouwbaar, vakkundig en een prettige gesprekspartner. In het voortraject is er voldoende tijd is geïnvesteerd om ons goed te leren kennen. Harriet heeft zich zeer goed verdiept in de vacature, de organisatie en in onze cultuur, waardoor ze ons heel goed heeft kunnen helpen met het vinden van de juiste kandidaat. We hebben positieve feedback terug gekregen van onze kandidaten, die de gesprekken als prettig, duidelijk en professioneel ervaren hebben. Doordat Harriet makkelijk communiceert en open staat voor feedback, hebben wij de samenwerking als heel prettig ervaren.
Jeroen de Roon
Former CEO Faber Personeel
Al meerdere keren heb ik met Harriët samengewerkt om voor ons het best beschikbare talent te vinden. De snelheid en de enorme betrokkenheid maakt de samenwerking telkens weer erg prettig en efficiënt. Ze legt de lat hoog voor zichzelf en is zeer resultaatgericht waarbij de kwaliteit altijd op de eerste plaats blijft staan. Uiteindelijk gaat het om de juiste klik met het beste talent om een succesvolle samenwerking aan te gaan.
Amanda Lee
Ceo & Founder Crix
Harriët is positief ingesteld en denkt in mogelijkheden! Hoewel ik zelf niet direct de match met de job zag, zag zij die wel. Verder hield ze mij goed op de hoogte van het proces en ging dit allemaal ook heel vlot. Het voelde alsof het ons gezamenlijk doel was dat ik de directeur van eVisa zou worden. Ik weet dat er andere kandidaten waren maar zo voelde het niet.
Adam Cheise
Head Of Sales , Intel